VerhalenWandelaars in de Tarwewijk. Foto: Stichting Wijkcollectie
VerhalenWandelaars in de Tarwewijk. Foto: Stichting Wijkcollectie

Inspirerende verhalen over gebedshuizen tijdens wandeling Heilige Huisjes in de Tarwewijk

Algemeen 1.203 keer gelezen

Rotterdam - Wandel mee op vrijdag 9 juni met de VerhalenWandeling langs verschillende gebedshuizen in de Tarwewijk. De huizen zijn meer dan alleen een gebedshuis en van grote betekenis voor wijkbewoners. Stichting Wijkcollectie laat je graag kennismaken met deze huizen!

Samen met een groepje loop je door de wijk. Onderweg luister je op speciale locaties naar inspirerende verhalen van onder andere Turks-Islamitisch Cultureel Centrum Versaar, Victory Outreach, Kerk van de Nazarener en House of Hope. Betrokkenen delen een persoonlijk verhaal over hun religie. Waarom is deze religie belangrijk voor hen en wat is de betekenis van het gebedshuis in de wijk. En er is meer! Ook wat lekkers te eten en te drinken wordt verzorgd.

Lees verder onder foto >

Tarwewijk House of Hope. Foto: Stichting Wijkcollectie

Gratis

Wandel mee! Je kunt je aanmelden samen met vrienden, collega’s, buren of alleen. De gratis wandeling start tussen 14.00 en 15.30 uur en duurt circa 2 uur. Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor de wandeling een e-mail met informatie over de starttijd van jouw wandeling. Aanmelden kan via deze link. Of kijk op www.wijkcollectie.nl/activiteiten

De VerhalenWandeling vindt plaats in het kader van het Gebedshuizen Festival Rotterdam van 8 t/m 11 juni 2023.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant