Meer dan 750 genodigde kappers konden de gevarieerde show van Dominic Vleer in de Maassilo aanschouwen. Footo: pr
Meer dan 750 genodigde kappers konden de gevarieerde show van Dominic Vleer in de Maassilo aanschouwen. Footo: pr

Show ‘Ocean Realness’ voert kapperspubliek mee naar de dieptes van de zee

Algemeen 754 keer gelezen

Rotterdam - Structuur, kleur en vorm zijn in de onderwaterwereld betoverend. Onlangs presenteerde Dominic Vleer, eigenaar van Atelier DMNC, luxe kapsalon in Rotterdam Hillegersberg en ambassadeur voor L’Oreal Professionnel Benelux, zijn show ‘Ocean Realness’ in de Maassilo in Rotterdam. Geïnspireerd door de wonderen uit de zee nam hij het publiek mee naar de diepe en donkere plekken van de oceaan. 

Meer dan 750 genodigde kappers konden zijn gevarieerde show in de Maassilo aanschouwen. Een combinatie van draagbare en avant-gardistische looks met variëteit in structuren en het gebruik van contrasterende kleuren vormden een geheel in deze inspirerende collectie.

“De dieptes van onze oceanen zijn nog onontdekt. Wonderbaarlijke organismen, diepe kleuren en uitzonderlijke vormen. Hoe zouden wij er uit zien als mensen in deze mysterieuze waterwereld. Wat zou er gebeuren als we langzaam veranderen in onderwaterwezens”, aldus Dominic.

Dominic vertelt in zijn show het verhaal van de schoonheid die de natuur te bieden heeft. Hiermee laat hij zien dat de wereld om ons heen zoveel inspiratie kan bieden. Structuur, kleur en vorm zijn in de onderwaterwereld betoverend. De organische en fluïde vormen zijn een inspiratie geweest voor klassieke en moderne haarstyling technieken die in zijn show verwerkt zijn.

Lees verder onder foto. 

Foto: Atelier DMNC

Gepassioneerd
Dominic Vleer, eigenaar van Atelier DMNC en nationaal ambassadeur voor L’Oreal Professionnel, is gepassioneerd en dag en nacht met het vak bezig. Ondernemend, creatief, met een duidelijke eigen stijl en visie. Zijn inspiratie haalt hij uit architectuur, kunst, mensen op straat en de natuur.

Al op jonge leeftijd droomde hij ervan om mensen mooi te maken. Inmiddels behoort Dominic tot de top van de Nederlandse kappers. Zijn passie voor haar is meerdere malen beloond met de prestigieuze Coiffure Award. Regelmatig geeft hij  shows en Masterclasses in binnen- en buitenland, hij werkt achter de schermen bij tv, fotoshoots en fashionweeks en hij is ambassadeur voor L’Oréal Professionnel, Kérastase en GHD Hair.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant