Wandel mee door Oud-Mathenesse en Merwe-Vierhavens op 29 september en ervaar de verhalen van bewoners en ondernemers. Foto: pr
Wandel mee door Oud-Mathenesse en Merwe-Vierhavens op 29 september en ervaar de verhalen van bewoners en ondernemers. Foto: pr

VerhalenWandeling: waar de magie van Oud-Mathenesse én M4H samenkomt

Algemeen 680 keer gelezen

Rotterdam - Op donderdagmiddag 29 september organiseert Stichting Wijkcollectie een VerhalenWandeling dwars door Oud-Mathenesse én Merwe-Vierhavens. De wandeling doorkruist beide wijken die naast elkaar liggen en ieder op hun eigen manier ondernemerschap en creativiteit ruimte geven. 

Een stukje van die magie meemaken? Meewandelen is gratis. De wandeling duurt ongeveer tweeëneenhalf uur.

Een VerhalenWandeling is een wandeling door de wijk, waarbij bewoners en ondernemers onderweg inspirerende verhalen delen. Zo leer je op een unieke manier de wijk, de culturen, de bewoners, hun initiatieven en de ondernemers beter kennen. Je wandelt in een groep, onder begeleiding van een gids. 

Op (vaak) bijzondere locaties zijn tussenstops waar een inspirerend wijkverhaal wordt verteld. Deze keer delen onder andere Mathenesse aan de Maas, CDS Electronics, vrijstaat Weelde en jongerenwerker Benjamin hun verhalen. Ook krijg je muziek en hapjes uit de wijken voorgeschoteld.

Meewandelen? Meld je aan!
Hou je van wandelen? Ben je nieuw in een van de wijken? Of nieuwsgierig naar de magie en de mensen uit de wijk? Wandel mee. VerhalenWandelingen zijn altijd snel vol, dus wees op tijd. Meld jezelf aan voor 27 september door een mail te sturen naar info@stichtingwijkcollectie.nl of kijk op wijkcollectie.nl. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de exacte startlocatie en starttijd.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant