Het team van Albert Heijn Zalmplaat kijkt uit naar de opening van hun nieuwe winkel. Foto: Albert Heijn
Het team van Albert Heijn Zalmplaat kijkt uit naar de opening van hun nieuwe winkel. Foto: Albert Heijn

Nieuwe Albert Heijn opent in winkelcentrum Zalmplaat in voormalige Aldi

Algemeen 4.463 keer gelezen

Rotterdam - Er komt een nieuwe Albert Heijn in Hoogvliet. De supermarkt vestigt zich in winkelcentrum Zalmplaat, in het pand waar eerst Aldi zat. Er wordt momenteel heel hard gewerkt om de winkel op tijd af te krijgen voor de opening op dinsdag 13 september. Dan gaan om 11.00 uur de deuren open. “We vieren een gezellig openingsfeest waarbij iedereen van harte is uitgenodigd”, aldus supermarktmanager Mark van der Lee.

Albert Heijn Zalmplaat komt in het voormalige pand van de Aldi dat uitgebreid is met de ernaast liggende units. De winkel wordt ruim duizend vierkante meter groot. Het team bestaat uit zo’n 75 medewerkers die afkomstig zijn uit andere Albert Heijn-winkels en nieuwe medewerkers. Mark van der Lee: “We hebben kort geleden kennis met elkaar gemaakt. Het klikt, we vormen nu al een hecht team.” 

De feestelijke opening is op dinsdag 13 september om 11:00 uur. Een dj zorgt voor muziek, de eerste 500 klanten krijgen een appeltaart gratis en er zijn proeverijen en speciale aanbiedingen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant