Wandel mee met de de speciale muzikale editie van de VerhalenWandeling in BoTu. Foto: pr
Wandel mee met de de speciale muzikale editie van de VerhalenWandeling in BoTu. Foto: pr

Wandelen door Bospolder-Tussendijken vol inspiratie en muziek uit de wijk

Algemeen 743 keer gelezen

Rotterdam - Stichting Wijkcollectie verzorgt op vrijdagavond 2 september een VerhalenWandeling in Bospolder-Tussendijken. Het is een speciale muzikale editie. Meewandelen is gratis. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Een VerhalenWandeling is een wandeling door de wijk, waarbij bewoners en ondernemers onderweg inspirerende verhalen delen. Zo leer je op een unieke manier de wijk, de bewoners en hun culturen beter kennen. Onderweg treden talentvolle artiesten op. Ook krijgen de deelnemers lekkere hapjes voorgeschoteld, uit de wijk.

Deze keer delen Fasiga van restaurant Injera Habesha, historicus Ferrie Weeda en dichter Daniel Dee hun verhalen. Er zijn optredens van Muriel Kloek, Ania Katynska en Jorge Manuel (dé Kaapverdische Rastafari, cultuuractivist en musicus).

Hou je van wandelen? Ben je nieuw in Bospolder-Tussendijken? Of nieuwsgierig naar de verhalen in de wijk en gek op muziek? Wandel mee. VerhalenWandelingen zijn altijd snel vol, dus wees op tijd. Meld jezelf aan voor 1 september door een mail te sturen naar info@stichtingwijkcollectie.nl of kijk op wijkcollectie.nl. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de exacte startlocatie en starttijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant