Meedoen? Snel inschrijven dan!
Meedoen? Snel inschrijven dan! Bart Hoogveld

Inschrijving Bruggenloop Rotterdam vandaag van start gegaan, zorg dat je er snel bij bent!

Algemeen 927 keer gelezen

Rotterdam - Goed nieuws voor de hardloopfanaten die uitkijken naar de 32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam. Lopers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor het loopevent op zondag 12 december. Ook dit jaar loopt het 15 kilometer lange parcours traditiegetrouw langs de iconische bruggen van Rotterdam. 

De Bruggenloop Rotterdam geldt traditioneel als een vroeg kerstcadeautje voor hardlopers. Het parcours van 15 kilometer voert hen onder het motto ‘Together we beat the bridges’ langs zes bruggen, waaronder de iconische Erasmusbrug en de Van Brienenoordbrug. Uniek is het uitzicht op de skyline van Rotterdam in de invallende schemering. De deelnemers zijn voorzien van een lampje en vormen zo een feeëriek, verlicht loperslint. 

Stadion Feijenoord 

Ook dit jaar zal de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam plaatsvinden bij De Kuip. De business teams worden ontvangen in het Maasgebouw. Hier kunnen de business deelnemers elkaar ontmoeten en de laatste voorbereidingen treffen. Business Runners worden voorzien van alle gemakken zoals exclusieve parkeergelegenheid, tassenafgifte, prijsuitreiking, consumptiebonnen voor het ontvangst voorafgaand aan de loop en een sportieve kerstborrel na de finish. 

Stichting Ambulance Wens Nederland 

Het goede doel van DSW Bruggenloop is dit jaar Stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. In de afgelopen 14 jaar heeft Stichting Ambulance Wens al 16.500 wensen mogen vervullen. Lopers kunnen bij inschrijving een donatie doen. 

Inschrijven  

Inschrijven voor deze 32e editie kan vanaf vandaag op www.bruggenloop.nl en is mogelijk tot en met zaterdag 11 december, tenzij de startbewijzen, zoals de afgelopen jaren gebruikelijk, eerder zijn uitverkocht. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant