Afbeelding

Fietstaxi vindt op valreep nieuwe locatie en blijft behouden voor Rotterdam

Algemeen 288 keer gelezen

Rotterdam - De Rotterdamse fietstaxi blijft aanwezig in het straatbeeld van de stad. Het zag er lang naar uit, dat er niet op tijd een vervangende locatie gevonden zou worden, nadat de huur van de huidige locatie aan het Willemsplein werd opgezegd.

De eigenaar van het Westelijk Handelsterrein aan de van Vollenhovenstraat 15 heeft een ruimte aan de Fietstaxicentrale aangeboden. Achter de statige gevels van het Scheepvaartkwartier ligt een fraai complex van pakhuizen. Onder de glazen overkapping bevinden zich galeries met moderne kunst, restaurants met gerechten uit alle windstreken en winkels met een verrassend aanbod.

De eigenaar van het Westelijk Handelsterrein reageerde positief op het bericht in het Algemeen Dagblad van 26 maart, waarin werd aangegeven, dat het ontbreken van goede huisvesting een mogelijk einde van de Rotterdamse fietstaxi zou betekenen.

Eigenaar Franky Liefhebber van de Fietstaxicentrale is dolblij met zijn nieuwe onderkomen: “hier heb ik lang naar gezocht: een perfecte uitvalsbasis voor de taxi in een historisch pand op een mooi locatie. De eigenaar van het Westelijk Handelsterrein heeft mij hiermee fantastisch geholpen. De komende tijd kan ik hiervandaan prima de fietstaxi exploiteren”.

Het fietstaxi-seizoen begint op 7 april, wanneer de marathon in Rotterdam wordt gehouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant