Afbeelding

John en Yasemin hebben gratis Songfestivalkaartjes aangevraagd, dat kun jij ook nog doen!

Algemeen 289 keer gelezen

Rotterdam - Op de foto zie je John van Bruggen en zijn dochter Yasemin uit Vreewijk. Toen bleek dat het Eurovisie Songfestival in Rotterdam georganiseerd zou worden, wisten ze meteen dat ze daar bij wilden zijn. Maar er was nog wel een groot probleem; geld. ‘We hebben het nog geprobeerd via een kennis die bij Ahoy werkt. Dat lukte niet. Toen hoorden we dat de gemeente kaarten verloot. We zagen een flyer bij de Voedselbank liggen. En hebben als eerste aan de actie meegedaan.”

In totaal kunnen 4.250 Rotterdammers ieder twee gratis kaartjes winnen. De winnaars kunnen ook rekenen op een pluspakket met zaken als consumptiebonnen, gratis vervoer en andere extraatjes.

Rotterdammers die hulp willen bij het invullen van het aanmeldformulier, kunnen bellen met 14010.  Je kunt ook langskomen bij de VraagWijzer Charlois (Annie M.G. Schmidtplein 16) of de VraagWijzer Noord (Eudokiaplein 35). Hier zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur medewerkers aanwezig die je kunnen helpen met vragen of bij het invullen van het formulier. Je hoeft geen afspraak te maken. Neem wel een identiteitsbewijs mee.

Maak kans op tickets voor het Songfestival via de winactie Celebrate Together. Meedoen kan nog tot en met 7 januari via rotterdam.nl/winactiesongfestival.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant