De Spijkenisserbrug vandaag. Foto: Joop van der Hor
De Spijkenisserbrug vandaag. Foto: Joop van der Hor

De Spijkenisserbrug is dicht wegens werkzaamheden, voorspelde dramatische ochtendspits blijft uit

Algemeen 4.702 keer gelezen

Rotterdam - De voorspellingen ten spijt, bleef de verwachte dramatische maandagochtendspits bij de afgesloten Spijkenisserbrug vandaag uit. De brug is sinds afgelopen weekend dicht voor autoverkeer omdat er nieuw asfalt aangelegd wordt.

De communicatie van Rijkswaterstaat, de gemeenten Rotterdam en het tegenover Hoogvliet gelegen Nissewaard, heeft zijn uitwerking blijkbaar niet gemist. De duizenden automobilisten die dagelijks gebruik maken van de Spijkenisserbrug hebben kennelijk een alternatief gevonden door thuis te werken, de metro te pakken of om te rijden via Hartelbrug en Botlektunnel/brug. 

Lees verder onder de foto.


Ook ‘s nachts wordt er gewerkt. Foto: Joop van der Hor

Voor de pont bij Hekelingen richting Nieuw Beijerland stonden maandagochtend wel lange rijen met wachtende automobilisten, maar van een kilometerslange file was geen sprake, zo ook niet op de A15 richting Europoort of richting Rotterdam. 

Lees verder onder de foto.


De brug krijgt nieuw asfalt. Foto: Joop van der Hor

De brug krijgt nieuw asfalt. De werkzaamheden duren tot en met maandag 13 mei 20.00 uur. De brug is volledig afgesloten voor autoverkeer. Fiets- en voetpad blijven wel open. Rijkwaterstaat voert in april en mei asfaltwerkzaamheden uit aan de brug tussen Hoogvliet en Spijkenisse. Eind mei is het weer raak, dan is de burg van 27 tot en met 31 mei ‘s nachts dicht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant