Foto: Asha Gaalman
Foto: Asha Gaalman

Hartjesballonnen en lieve complimenten tijdens Het Buurtavontuur van de Liefde

Algemeen 719 keer gelezen

Rotterdam - Meerdere huizen van Laurens maken in april een wandeling onder leiding van Misja Immink. Samen met bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en personeel gaan ze op avontuur, waarbij buurtgenoten de buurt samen opvrolijken. Op donderdag 11 april liep wethouder Ronald Buijt een stukje mee.

Het Buurtavontuur van de Liefde wordt georganiseerd tot en met zaterdag 20 april Er wordt zowel in de ochtend als in de middag gewandeld. ‘Met een hartedoos vol geluksvragen en geluksopdrachten op schoot en een vlaggetje aan de rolstoel trekt het gezelschap door de buurt als een ware geluksbrigade. Met luchtige vragen over het hart en een grote hoeveelheid harteballonen komt het geluk je tegemoet’, aldus de organisatie.

Samen met de wethouder vertrok het gezelschap donderdag vanuit de locatie Laurens Borgsate aan de Meidoornsingel in Schiebroek. Directeur Wonen met Zorg, Raymond van Snek, manager Anneke Lameijn en wethouder Ronald Buijt liepen een stukje mee. Met 43 wandelaars liep het gezelschap door de straten van Schiebroek. Ze verspreiden het geluk. De megafoon trok veel bekijks. Bewoners kwamen even een kijkje nemen en namen hartjesballonnen en lieve complimenten in ontvangst. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant