Een drukte van belang en grote belangstelling voor Jandino's vandaag geopende FC Kip in Rotterdam.
Een drukte van belang en grote belangstelling voor Jandino's vandaag geopende FC Kip in Rotterdam.

Jandino Asporaat verovert Rotterdam met zijn nu al populaire fastfoodrestaurant FC Kip

Algemeen 10.105 keer gelezen

Rotterdam - Cabaretier en acteur Jandino Asporaat heeft vandaag, 22 november een FC Kip in Rotterdam geopend. Bij FC Kip kun je natuurlijk terecht voor heel veel (halal) kip. Maar er komen ook andere gerechten op de kaart. Jandino: “Voor onze vegetarische broeders en zusters is er voldoende keuze.”

Het net geopende fastfoodrestaurant ligt aan de Van Oldenbarneveltplaats, vlak naast de Primark en de Bagels & Beans en wordt vandaag gelijk al door vele (jonge) liefhebbers bezocht: de lange rijen op straat zijn er getuige van. De fans probeerden ook een glimp van, jandino’s alter ego, Judeska op te vangen.

Het FC Kip-restaurant van de De Dino Show en de films van ‘Bon Bini Holland’ is nu dus echt in Rotterdam te vinden! Hiermee is het voorheen fictieve restaurant dat in Jandino Asporaat zijn programma’s en films te zien is, realiteit geworden.
Het idee voor het restaurant is niet nieuw. In eerste instantie wilde Jandino al in 2019 zijn FC Kip openen, maar de corona-pandemie gooide wat roet in het eten. Nu is zijn droom alsnog uitgekomen.

Lees verder onder foto >

Rijen wachtenden voor de FC Kip van Jandino.

De cabaretier geeft zijn fans lof voor hun steun de afgelopen jaren. “Het begon ooit met een paar simpele sketches en die hebben jullie tot een groot succes gemaakt. Elke film hebben jullie weer op nummer één gekregen en dankzij jullie waren alle theatershows uitverkocht.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant