Het wijkfestival trok in totaal 3000 bezoekers van alle leeftijden. Foto: Eric Fecken
Het wijkfestival trok in totaal 3000 bezoekers van alle leeftijden. Foto: Eric Fecken

Spot on Sciebrouck zeer tevreden met feeërieke editie voor bezoekers van alle leeftijden

Algemeen 907 keer gelezen

Rotterdam - Spot On Sciebrouck, dat afgelopen zaterdag 26 augustus plaatsvond bij Natuurtalent in Schiebroek is enorm tevreden over de tweede editie. Het wijkfestival trok in totaal 3000 bezoekers van alle leeftijden; van kinderen en pubers tot aan oma’s en opa’s. 

Sprookjesachtig

Ingrediënten van deze geslaagde tweede editie waren onder meer de locatie die er sprookjesachtig uitzag, de hoogstaande muziekprogrammering en het publiek dat een leuke mix was van bewoners van Schiebroek en omstreken. De kracht van het festival zit ‘m ook in de community; lokale ondernemers, meer dan 50 vrijwilligers en de hele crew van Natuurtalent.

Ruwhel

Hoogtepunten waren onder meer het optreden van Kay Slice die er een groot feest van maakte, ook toen de elektriciteit het even begaf. De nieuwe Rotterdam ster Ruwhel speelde het dak eraf en kreeg het hele publiek aan het dansen. In de Yurt op het terrein kon het publiek naar intieme mini-concerten en in het feeërieke bos dansten honderden bezoekers met een koptelefoon op tijdens de stille disco.

Live in Rotterdam

Spot on Sciebrouck 2024 wordt gehouden op zaterdag 31 augustus. Stichting Live in Rotterdam draagt met Spot on Sciebrouck bij aan de spreiding van de evenementen in Rotterdam. Komend jaar wil de stichting op meerdere plekken in Schiebroek kleinschalige concerten organiseren. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant