Rotterdam zijn nieuwste hotspot met indrukwekkend uitzicht, terras, restaurant en tal van arcadegames. Foto: pr
Rotterdam zijn nieuwste hotspot met indrukwekkend uitzicht, terras, restaurant en tal van arcadegames. Foto: pr

The Rooftop op het Groot Handelsgebouw opent op zaterdag 8 juli voor jong en oud

Algemeen 2.610 keer gelezen

Rotterdam - Vanaf 8 juli heeft de stad Rotterdam er een unieke, nieuwe hotspot bij. The Rooftop at GHG is dé plek om kleurrijke ontdekkingen te doen, spannende games voor alle leeftijden te spelen en elkaar te ontmoeten om wat te eten of drinken. Hiermee wordt de legacy van het Groot Handelsgebouw (GHG) voortgezet als een bruisend centrum voor activiteiten en eet- en drinkgelegenheden. 

Tot en met december is er een maandelijkse programmering met enerverende events, bruisende borrels en artistieke ‘activaties’.

Activiteiten voor jong en oud

“Ons doel is om plaatsen te creëren die fundamenteel lokaal, bescheiden, gelaagd, kleurrijk, opwindend, ambitieus en inclusief zijn”, aldus Michael Phillips, president van Jamestown. “The Rooftop at GHG is onze vertaling van deze theorie voor Rotterdam. Met een levendige en speelse sfeer vol kleurrijke elementen wordt het hele concept een meeslepende ervaring die de zintuigen prikkelt.” 

Verken het dak via verschillende bruisende kenmerken en laat je competitieve geest de vrije loop met arcadespellen, tafelvoetbal of minigolf. Daarnaast zal er een felgekleurde lintkamer zijn met een fotohokje om al het plezier vast te leggen. Maak het feest compleet met een levensgroot doolhof en een zoete traktatie bij de candybar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant