Pfoeh... Dat moet een harde klap geweest zijn... Foto: FlashphotoNL
Pfoeh... Dat moet een harde klap geweest zijn... Foto: FlashphotoNL

Fietser wordt gelanceerd door automobilist en raakt ernstig gewond

Algemeen 2.071 keer gelezen

Rotterdam - Afgelopen nacht is iets na middernacht een fietser geschept door een auto op de Abraham van Stolkweg. De fietser wilde vanaf de Roel Langerakweg de Abraham van Stolkweg oversteken, tijdens het oversteken werd de fietser geschept door een auto. Het slachtoffer kwam door de aanrijding terecht op de voorruit van de auto en belandde tegen een lantaarnpaal in de middenberm.

De fiets werd tientallen meters gelanceerd, het achterwiel brak af en vloog nog verder. De automobilist zetten zijn auto direct aan de kant en belde 112. Naast twee ambulances kwam ook het MMT (Mobiel Medisch Team) uit Rotterdam met de auto ter plaatse. Het medisch personeel is lange tijd bezig geweest met het stabiliseren van het slachtoffer. Uiteindelijk is deze met spoed (A1) naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht.

De arts van het MMT is met de ambulance meegereden om het slachtoffer ook tijdens de rit naar het ziekenhuis te ondersteunen.

De politie sloot de Abraham van Stolkweg in beide richtingen af voor het onderzoek. Specialisten van het FOV (Forensische Opsporing Verkeer) zijn ter plaatse gekomen en hebben alle sporen in beeld gebracht. De automobilist is in verband met zijn betrokkenheid aangehouden en wordt verhoord.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant