Vrijwilligers van Church of God hebben schoonmaakactiviteiten uitgevoerd in de wijken Zuidwijk en Pendrecht in Charlois. Foto: SionPress
Vrijwilligers van Church of God hebben schoonmaakactiviteiten uitgevoerd in de wijken Zuidwijk en Pendrecht in Charlois. Foto: SionPress

Wereldwijde schoonmaakactiviteit ook rond Slingeplein en Zuiderpark

Algemeen 1.420 keer gelezen

Rotterdam - Op 23 april om 13.00 uur voerde de World Mission Society Church of God een wereldwijde milieuschoonmaakactie tijdens het Pascha van het Nieuwe Verbond, een feest in de Bijbel. 

De vrijwilligersdienst op deze dag had nog meer betekenis toen 200 gelovigen, hun families en buren niet alleen in Rotterdam en Amsterdam samenkwamen, maar ook in vijf regio’s over de grens in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

Drie uur lang maakten de vrijwilligers in Rotterdam het gebied rondom het Slingeplein en het Zuiderpark schoon. Veertig vuilniszakken van 50 liter waren gevuld met diverse soorten huishoudelijk afval, wegwerpartikelen, plastic afval, blikjes en glasscherven. De Church of God heeft schoonmaakactiviteiten uitgevoerd in de wijken Zuidwijk en Pendrecht in Charlois, Station Bijlmer, Buitenwijken en Centrum in Amsterdam en Sint-Niklaas. 

Lees verder onder foto.

De vrijwilligers voor Ahoy. Foto: SionPress

Afgelopen maart nodigde de Church of God in Rotterdam de kansarme buren in Charlois uit om deel te nemen aan NLdoet, georganiseerd door de koninklijke familie. Kleding, boeken en boodschappen die door de kerkleden en buurtbewoners waren geschonken, werden aan in totaal twintig gezinnen overhandigd.
Daarnaast zijn er bloeddonatie-evenementen gehouden om buren die bloed nodig hebben hoop te geven en zijn er verpleeghuizen voor ouderen bezocht om ouderen te ondersteunen.

De Church of God is een wereldwijde kerk met 3,5 miljoen leden in 175 landen en voert milieubeschermingsactiviteiten uit, helpt buren, doet bloeddonaties en biedt hulp bij rampen, onderwijsondersteuning en ondersteuning voor kansarmen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant