Church of God op NLdoet met Uitdeel evenement om buren te helpen. Foto: Sion Press
Church of God op NLdoet met Uitdeel evenement om buren te helpen. Foto: Sion Press

Boodschappendozen en tassen met vers fruit voor minderbedeelde gezinnen in Rotterdam

Algemeen 1.394 keer gelezen

Rotterdam - Op 10 maart nodigde de Church of God minderbedeelde gezinnen die in Rotterdam wonen, uit op het Slingeplein en deelde dozen met PLUS boodschappen uit. Dit uitdeel evenement door de Church of God werd gehouden op NLdoet, dat elk jaar in de 2de week van maart wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. NLdoet is een vrijwilligersactie in Nederland die mensen en organisaties aanspoort om één dag vrijwilligerswerk te doen.

Church of God: “Het is nuttig om belangeloos mee te doen met een vrijwilligerscampagne en Gods liefde te delen met de buren. Met liefde hebben onze leden de buren een warm hart toegedragen zodat ze gezonde en hoopvolle dagen kunnen hebben. Samen met bewoners, winkeliers, de gemeente en anderen mee doen met dit evenement is een zinvolle invulling van de tijd.”

De geschenken waren kleding, kinderboeken, voedsel en speelgoed, allemaal donaties. De donaties werden voornamelijk ingezameld door kerkleden en mensen die via de website hoorden over het evenement van de Church of God. De kerk had met steun van het Oranje fonds ook hapjes voorbereid. Buren die een geschenk hadden ontvangen glimlachten en zeiden: “Heel veel mensen beseffen dat het best wel moeilijk en eenzaam aan het worden is daarbuiten. Wel fijn dat ik bij jullie op deze warme plek terecht kan. Door hier te zijn voel ik me geliefd en is het eenzame toch even weg.”

Lees verder onder foto.

Foto: Sion Press

Vrijwilliger Jeroen Avé van Relatiebeheer zei: “Heel leuk initiatief, we vonden het nuttig om mee te helpen met het vullen van de tassen en met het schoonmaken in de kerk.”

Church of God heeft in het verleden deelgenomen aan de NLdoet campagne door straat schoonmaak in Zuidwijk, Pendrecht en Slingeplein. Het heeft niet alleen aan deze vrijwilligersactiviteit deelgenomen, maar doet ook activiteiten voor een schone omgeving door schoonmaakcampagnes te houden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant