Sandra van Houwelingen van Sorg & Hoop.
Sandra van Houwelingen van Sorg & Hoop.

Sandra van Houwelingen van Sorgh & Hoop presenteert Surinaams kookboek

Algemeen 1.134 keer gelezen

Rotterdam - Sandra van Houwelingen van Sorgh & Hoop presenteert zaterdag 7 mei bij Het Kookpunt van 11.00 tot 13.30 en boekhandel Donner van 15.00 tot 17.00 haar eigentijdse Surinaamse kookboek Sorgh & Hoop. Sandra gaat zaterdag signeren, en je kunt gratis kruidenpasta’s proeven. 

In het met veel kleurenfoto’s geïllustreerde boek vol persoonlijke verhalen en anekdotes worden authentieke smaken van daar bereid met producten van hier. Door de introductie van drie Surinaamse tantes en hun verschillende ‘roots’ maak je nader kennis met drie belangrijke culturen en keukens van Suriname. Je leert schoon, snel en makkelijk koken met een Creoolse, Javaanse en Hindoestaanse kruidenpasta en het ‘No Spang’ kookplan. De recepten van de kruidenpasta’s staan in dit boek maar zijn ook kant en klaar te koop.

Sandra, 15 jaar lang eigenaresse van het Surinaamse restaurant Sorgh & Hoop in Rotterdam, ontving diverse prijzen en erkenningen. Zo was zij etnische zakenvrouw Nederland en Rotterdamse ondernemer van het jaar. Door de grote vraag naar haar recepten en haar liefde voor haar geboorteland en authentieke Surinaamse smaken schreef ze dit boek en ontwikkelde zij drie natuurlijke, vegan kruidenpasta’s. Onlangs voegde zijn hier salsa’s, een chutney, rubs en een rotiwrap aan toe.

Sorgh & Hoop is verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en Vlaanderen en via de webshop van de Uitgeverij U2pi: www.kelbo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant