Foto: Today’s Specials
Foto: Today’s Specials

Stadshaven Brouwerij opent met groot feest het terras aan de Merwehaven

Algemeen 1.302 keer gelezen

Rotterdam - De gigantische Stadshaven Brouwerij aan de Merwehaven was al een tijdje open, en je kon er ook al prima buiten aan het water zitten, maar op vrijdag 6 mei gaat het terras officieel open. Met groot feest.

Tussen 16.00 en 17.00 uur worden gasten verwelkomd met een (speciaal)bier van het huis en draait DJ Bootsy Paul drie uur lang funk, disco en soul op zijn ‘moving sound machine’. DJ Bootsy Paul is bekend als huis-DJ van Feyenoord, maar ook van de ‘Wednesday Night Skate’ en draaide zelfs bij Prince in het voorprogramma. Gedurende de avond zullen verschillende andere dj’s en street performers met spannende acts de revue passeren. De afsluiter van de avond is de HW Partycrew: De Hermes House Band van 2019.

Het terras van Stadshaven Brouwerij ligt aan de Merwehaven, is 750 vierkante meters groot en heeft plek voor 300 gasten. Er is een uitgebreide kaart en je kunt de uit Amerika overgewaaide cornhole game spelen, een soort jeu de boule zonder zand.

De Stadshaven Brouwerij bevindt zich in een 100 jaar oude (volledig gerestaureerde) fruitloods in de voormalige Rotterdamse Fruit Port. Naast rondleidingen door de brouwerij kunnen gasten terecht in de Stadshaven Gastropub, waar alle gebrouwen (speciaal)bieren, biercocktails en vernieuwende bier -en spijscombinaties worden geserveerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant