De t-shirts en de hoodie zijn geïnspireerd op het jaar van de tijger en zijn een mix van de herkenbare stijlen van Takumi en WOEI.
De t-shirts en de hoodie zijn geïnspireerd op het jaar van de tijger en zijn een mix van de herkenbare stijlen van Takumi en WOEI.

Takumi en WOEI lanceren nieuwe streetwear collectie op de West-Kruiskade

Algemeen 686 keer gelezen

Rotterdam - Takumi en WOEI lanceren een exclusieve streetwear collectie ter ere van hun vijftienjarig bestaan. Tijdens het ‘Takumi on tour’ live event op 30 april bij de Takumi vestiging op de West-Kruiskade worden de unieke collector items voor het eerst getoond aan het publiek. 

De t-shirts en de hoodie zijn geïnspireerd op het jaar van de tijger en zijn een mix van de herkenbare stijlen van Takumi en WOEI. Met de collectie tonen zij hun liefde voor de straatcultuur en local comfort food. Het bekende ramen restaurant Takumi viert dit hele jaar door pop-up events in vier verschillende Europese steden. 

De exclusieve Takumi x WOEI collectie is geïnspireerd op het jaar van de tijger. De ontwerpen zijn een duidelijke mix van de herkenbare stijlen van beide merken, met de Japanse illustraties van Takumi waarin het logo van WOEI verwerkt is. De items zijn ontworpen door Mr. Ogata, die als ontwerper van het eerste uur de hele huisstijl van het Takumi-merk creëerde. 

De Takumi x Woei kledinglijn wordt feestelijk gelanceerd tijdens het live event op 30 april, bij Takumi op de West-Kruiskade in Rotterdam. Takumi lanceert op 30 april ook een limited edition ramen en organiseert een spicy ramen challenge. Tijdens deze challenge worden deelnemers uitgedaagd een extra pittige ramen te eten om de hoofdprijs, een jaar lang gratis ramen, te winnen. Na deze eerste editie van het live event reist Takumi dit jaar verder naar Antwerpen, Barcelona en Düsseldorf.

Uit de krant