Foto's: Mieke van der Linden/De Doelen
Foto's: Mieke van der Linden/De Doelen
Foto’s

Zó zag de boosterparty van dokter Matthijs van der Poel in de Doelen eruit!

Algemeen 725 keer gelezen

Rotterdam - De Doelen rolde gisteren (woensdag 29 december) de rode loper uit voor de patiënten van dokter Matthijs van der Poel uit Rotterdam-West. Honderden patiënten van de beroemde huisarts konden in het concertgebouw aan het Schouwburgplein in een feestelijke omgeving terecht voor hun boosterprik

De Doelen staat tijdens de huidige lockdown toch leeg, en dokter Van der Poel zocht een plek om snel zijn patiënten extra bescherming tegen de omikronvariant van het coronavirus te bieden. 1+1 was dus al snel 2. Van der Poel had alle patiënten van boven de 40 uitgenodigd. De Rotterdammer van de Week van deze week staat bekend om zijn creatieve en slagvaardige aanpak, eerder al vaccineerde hij mensen op de markt en ging hij de deuren langs als Sinterklaas.

De Doelen was blij weer eens gasten te kunnen ontvangen en maakte er een feestje van met oliebollen, een selfiehoek en dj Okkie. Janneke Staarink, directeur van de Doelen: “Wij volgen Matthijs en zijn acties al een tijdje en zijn blij dat we hem de ruimte en ons productieteam konden aanbieden voor een booster pop up-locatie. We laten de opstelling een tijdje zo staan en hopen dat andere huisartsen zich gaan melden.”

Bekijk hier de foto’s:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant