Afbeelding

We hadden een prachtige middag in het Depot met de lezers van De Havenloods, hier zijn de foto’s!

Algemeen 553 keer gelezen

Rotterdam - Wauw, wat hebben we een ongelooflijk prachtige middag gehad gisteren in Depot Boijmans Van Beuningen! We zijn nu nóg aan het nagloeien van alle enthousiaste reacties die we hebben gekregen en de vrolijke mensen die we hebben gezien. Het was heerlijk om de zeventigste verjaardag van De Havenloods te vieren met zoveel Rotterdammers om ons heen. De lezers van onze krant zijn écht de allerleukste lezers die er zijn, dat bleek maar weer eens. We werden er zó blij van, dankjewel!

In de week van de opening van het spiegelpaleis in het Museumpark is het een komen en gaan van nationale en internationale media, hoogwaardigheidsbekleders, grote sponsoren en allerlei andere genodigden. Tot Koning Willem-Alexander aan toe! Hij opent vrijdag het Depot. Maar woensdagmiddag was het bijzondere nieuwe gebouw óók even voor de Rotterdammers. Samen met Boijmans nodigde De Havenloods 500 mensen uit via een lezersactie. Voor een preview. En voor onze verjaardag. 

We werden uiteraard bedolven door inzendingen nadat we alle Rotterdammers uitnodigden in de krant, op dehavenloods.nl en op Instagram, Facebook en Twitter. En we zijn vorige week druk geweest, met een grote glimlach, met het versturen van 500 vrijkaarten aan de winnaars van de lezersactie. Iets geven, traktéren, is immers altijd het leukste van jarig zijn. 

En ze waren er allemaal, die 500 lezers. En allemaal met grote ogen en een lach op het gezicht. Ze waren er om rond te kijken in wéér een nieuw Rotterdams icoon. Om rond te lopen in het trappenhuis, om te dwalen over de galerijen, om heen en weer te sjezen in de glazen liften, of een rondleiding te krijgen in de kunstdepots. En natuurlijk om te genieten van de unieke collectie van 150.000 kunstwerken die Boijmans voortaan middenin Rotterdam kan opslaan en aan iedereen kan laten zien. En aan het einde, helemaal bovenop het dak, maakte iedereen natuurlijk een seflie. Met uitzicht op de mooiste stad van de wereld.

Wat een leuke dag hebben jullie ons gegeven, Rotterdammers. Nogmaals bedankt. Hier alvast een gedeelte van alle foto’s die we van jullie kregen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant