Mijn voeten en de wijk Nesselande
Mijn voeten en de wijk Nesselande

Beginnen met hardlopen in Nesselande

Algemeen 44 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

‘Wil je je fitter gaan voelen, meer naar buiten, misschien wil je ook afvallen? Start nu na de vakanties met een actiever leven; start met hardlopen. En doe dat verantwoord, zodat je de kans op blessures minimaal maakt. Bij Loopgroep Nesselande leg je de basis voor een betere conditie in een cursus van 7 weken (15 trainingen). We werken heel geleidelijk aan de uitbouw van je conditie. Tegelijkertijd werk je aan het verbeteren van beweeglijkheid en motoriek en leer je de basisprincipes van de looptechniek. De cursus wordt gegeven door 2 gekwalificeerde trainers en vertrekt 2 x per week vanuit de Kristal, Cypruslaan 404,Rotterdam-Nesselande. De trainingen zijn op woensdagavond 19.00uur en zaterdagochtend 9.00uur.

Kosten €45,00

Zie voor meer informatie www.loopgroepnesselande.nl en heb je belangstelling stuur een email aan loopgroepnesselande@gmail.com’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant