In het laatste weekend van 2018 kun je helemaal los in de Onderzeebootloods.
In het laatste weekend van 2018 kun je helemaal los in de Onderzeebootloods.

Sunnery James & Ryan Marciano met grootse eindejaarseditie Sexy By Nature naar Rotterdam

Algemeen 14 keer gelezen

Rotterdam - Sunnery James & Ryan Marciano hebben de line-up aangekondigd voor de grootse eindejaarseditie van Sexy By Nature op zaterdag 29 december in de Onderzeebootloods in Rotterdam.

Naast een knallend optreden van het DJ-duo zelf, zullen onder anderen Erick Morillo, Kungs, Leroy Styles en Michel de Hey langs komen om in twee area’s een spetterende set af te leveren.

Het Rotterdamse havengebied zal in het laatste weekend van 2018 het toneel zijn voor deze speciale editie van Sexy By Nature. De Onderzeebootloods wordt omgetoverd tot een gigantische danceclub met twee area’s. Naast de mainstage zal de tweede area gehost worden door ‘My Day My After’.
Sunnery James & Ryan Marciano’s Sexy By Nature feesten zijn inmiddels een wereldwijd fenomeen en werden voornamelijk bekend door edities tijdens het Amsterdam Dance Event, Miami Music Week en door podia te hosten op ‘s werelds grootste festivals zoals Tomorrowland en Mysteryland.

Het uit de hoofdstad afkomstige DJ-duo trad onlangs nog op tijdens het Amsterdam Dance Event. Daar bleek maar weer hoe razend populair en succesvol het tweetal inmiddels is. In het laatste weekend van 2018 kun je het zelf checken tijdens deze editie van Sexy By Nature. Tickets via www.sexybynature.events.

Uit de krant

Uit de krant