Bij aankomst van de politie bleek dat er meerdere personen naar beneden waren gesprongen via de achterkant van de flat. Foto: Nieuws op Beeld
Bij aankomst van de politie bleek dat er meerdere personen naar beneden waren gesprongen via de achterkant van de flat. Foto: Nieuws op Beeld

Mogelijke inbraak leidt tot één aanhouding, politie verricht nader onderzoek aan Van Adrichemweg

Algemeen 1.300 keer gelezen

Rotterdam – Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 14.30 uur was er sprake een mogelijke inbraak aan de Van Adrichemweg in Rotterdam-Overschie.

De politie haastte zich met meerdere eenheden richting het flatgebouw waar een mogelijk inbraak aan de gang was, omwonenden vertrouwden het niet helemaal en hadden de politie ingelicht. Bij aankomst van de politie bleek dat er meerdere personen naar beneden waren gesprongen via de achterkant van de flat.

De politie heeft één persoon aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, zijn rol wordt onderzocht. Toen de politie de woning wilde doorzoeken rook ze een vreemde lucht in de woning, hierop is de brandweer opgeroepen om metingen te verrichten in de woning.

Uit deze metingen bleek dat er geen gevaarlijke stoffen waren, hierop heeft de brandweer de woning overgedragen aan de politie. Zij zal verder onderzoek doen naar wat er zich in de woning heeft afgespeeld. Er zijn onder andere voetsporen diep in de aarde aangetroffen achter het huis onder het raam, vermoedelijk van een sprong van twee hoog.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant