Tijdens de rit na de arrestatie raakte de vrouw door een manoeuvre van de agent die de politiebus bestuurde gewond. Foto: OM
Tijdens de rit na de arrestatie raakte de vrouw door een manoeuvre van de agent die de politiebus bestuurde gewond. Foto: OM

Rijksrecherche onderzoekt arrestatie waarbij Rotterdamse vrouw gewond raakte

Algemeen 712 keer gelezen

Rotterdam - De Rijksrecherche is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de verwondingen die een 58-jarige Rotterdamse opliep na haar arrestatie op woensdagvond 17 april.

De politie kreeg verschillende meldingen binnen dat de vrouw in de wijk Prinsenland overlast veroorzaakte. Toen agenten ter plaatse kwamen keerde de vrouw zich tegen de agenten en werd ze aangehouden voor belediging en afgevoerd naar het bureau.

Tijdens de rit raakte de vrouw door een manoeuvre van de agent die de politiebus bestuurde gewond. Op het bureau bleken haar verwondingen dusdanig dat ze naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

De Rijksrecherche, een onafhankelijke instantie onder leiding van het Openbaar Ministerie, doet altijd onderzoek wanneer bij politieoptreden iemand gewond raakt of overlijdt. Dit onderzoek is inmiddels volop bezig en om dit niet te verstoren kunnen op dit moment geen verdere mededelingen worden gedaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant