Op de oude plek van Albert Heijn in Winkelcentrum Zuidplein komt een nieuw filiaal van Lidl.
Op de oude plek van Albert Heijn in Winkelcentrum Zuidplein komt een nieuw filiaal van Lidl.

Openingsdatum nieuwe Lidl in Winkelcentrum Zuidplein bekend

Algemeen 6.378 keer gelezen

Rotterdam - Op de oude plek van Albert Heijn in Winkelcentrum Zuidplein komt een nieuw filiaal van Lidl. De ruimte heeft een jaar leeggestaan. Er is inmiddels een openingsdatum bekend. Vanaf oktober kun je in de goedkope supermarkt terecht.

Albert Heijn verhuisde vorig jaar naar het nieuwe gedeelte van Winkelcentrum Zuidplein. Daar heeft de supermarkt veel meer ruimte tot zijn beschikking dan op de oude plek in het atrium bij de ingang van het winkelcentrum aan de Pleinweg. 

Welke onderneming er op de oude plek ging komen, was lang onduidelijk. De geruchten liepen uiteen van Lidl tot Jumbo. Dat wordt dus Lidl. De goedkope supermarkt heeft in Rotterdam-Zuid ook al vestigingen op de Lange Hilleweg, de Vuurplaat, de Paul Krugerstraat, Spinozaweg en Winkelcentrum Keizerswaard.

Lees verder onder de foto >


Foto: Matthew Meeuwesen

In januari werd de opening van Winkelcentrum Zuidplein na een flinke renovatie gevierd. Het gigantische winkelcentrum bestond vijftig jaar en was altijd al één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Het is met het nieuwe stuk nóg groter geworden. De aanbouw met uitgang richting busstation is sinds vorig jaar al in gebruik, met onder meer de gigantisch grote Albert Heijn en de eerste vestiging op Zuid van Amazing Oriental. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant