Een trotse chef Rohini Atwaroe van breakfast diner by Jarmusch, gevestigd aan de Goudsesingel in Rotterdam. Foto: pr
Een trotse chef Rohini Atwaroe van breakfast diner by Jarmusch, gevestigd aan de Goudsesingel in Rotterdam. Foto: pr

By Jarmusch wint NK Lekkerste Pannenkoek met creatieve versie van ‘The American Classic’

Algemeen 1.924 keer gelezen

Rotterdam - “Een creatieve versie van de klassieke Amerikaanse pannenkoek waarin alles klopt”, oordeelde de lovende vakjury bestaande uit chefs en branche experts tijdens de uitreiking van het NK Lekkerste pannenkoek. Chef Rohini Atwaroe van breakfast diner by Jarmusch, gevestigd aan de Goudsesingel in Rotterdam, dook in de geschiedenis van de Amerikaanse blueberry pancake. 

Zij gaf het recept een verrassende twist door te kiezen voor ingrediënten als brown butter, whiskey glazed bacon strips, lavendel infused maple syrup en sinaasappelzest.

“De blueberry-bacon pancake was voorheen al favoriet bij onze gasten en wordt als ontbijt en als lunch besteld. Ik kan niet wachten deze nieuwe prijswinnende variant voor hen te bereiden”, zegt de trotse chef. Maandag 23 januari staat de pancake  op de kaart van by Jarmusch. 

Rohini werkt sinds juni 2021 in de zaak en won in haar eerdere carrière al eens het NK Lekkerste Burger. “We zijn ontzettend trots haar in ons team te hebben”, zegt Ruben Venema, eigenaar by Jarmusch. “Ze blijkt dus duidelijk de juiste chef op de juiste plek.”

By Jarmusch opende in 2017 haar deuren in het Industriegebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam. De breakfast diner is sindsdien een vaste plek voor vroege vogels, ochtendmeetings of een rustig ontbijt of lunch met collega’s of vrienden. By Jarmusch serveert de hele dag door ontbijtklassiekers en moderne bowls, sappen en koffies. Binnenkort wordt een nieuwe vestiging in Rotterdam-West, aan de Nieuwe Binnenweg in Delfshaven, geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant