De vernieuwde Coolsingel wordt komende tijd afgemaakt. Foto: Fred Marree
De vernieuwde Coolsingel wordt komende tijd afgemaakt. Foto: Fred Marree

Werkzaamheden op de Coolsingel vanwege nieuwe bestrating

Algemeen 1.378 keer gelezen

Rotterdam - Sinds vorig jaar de vernieuwde Coolsingel werd opgeleverd, ontbraken op verschillende plekken nog de nieuwe bestrating. Die wordt nu gelegd. De komende periode zijn er verschillende werkzaamheden op de Coolsingel. 

Door nu het werk aan de Coolsingel op te pakken, wil de gemeente ervoor zorgen dat de nieuwe bestrating zoveel mogelijk is aangebracht voor de start van het terrassenseizoen.

In de week van 17 januari beginnen de werkzaamheden op de hoek van de Aert van Nesstraat en de Coolsingel. Deze duren ongeveer twee weken.

Op 31 januari gaan de werkzaamheden verder met de bestrating op de hoek van de Coolsingel, Bijenkorf en Raoul. Daar ontbreekt namelijk ook nog nieuwe bestrating. Hier duren de werkzaamheden ongeveer zes weken.

De derde locatie waar bestrating wordt neergelegd is rond de kiosken voor boekhandel Donner. Half maart starten hier de werkzaamheden en deze duren ongeveer zeven weken.

Tijdens deze periode is er voldoende ruimte voor voetgangers om over de Coolsingel te lopen. Voor Koningsdag op 27 april wordt er zoveel mogelijk opgeruimd zodat bezoekers geen last hebben van de werkzaamheden.

Uit de krant