Foto: European Sleeper
Foto: European Sleeper

Zomer 2022: om 21.22 uur pak je de trein in Rotterdam, om 10.24 uur ben je in Praag!

Algemeen 527 keer gelezen

Rotterdam - Oooh... even wegdromen naar de zomer van 2022 hoor! De dienstregeling van de nachttrein van Rotterdam naar Praag is bekend! Vanaf komende zomer kun je 's avonds in Rotterdam op de trein stappen en de volgende ochtend kom je, lekker uitgeslapen, aan in Praag!

Het gaat om de dienstregeling van European Sleeper, een bedrijf dat grote Europese steden met elkaar wil verbinden door een net van slaaptreinen. De eerste trein tussen Brussel en Praag rijdt vanaf komende zomer, later volgen meer verbindingen. Rotterdam is één van de stations op de route, je kunt vanaf april kaartjes kopen.

European Sleeper is een Belgisch-Nederlandse initiatief, opgericht door twee startende ondernemers met een passie voor de nachttrein: Elmer van Buuren en Chris Engelsman. European Sleeper is georganiseerd als coöperatie. Eind mei 2021 haalde European Sleeper binnen een kwartier 500.000 euro aan startkapitaal op, door aandelen te verkopen aan ruim 350 kleine investeerders uit diverse landen in Europa en daarbuiten.

Kijk hier voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant