Afbeelding
stockfoto

Een informatieweek waar jij misschien wel geld van overhoudt

Algemeen 412 keer gelezen

Rotterdam - Voor wie een klein inkomen heeft, zijn er allerlei regelingen om de financiële lasten wat te verlichten. Denk aan kwijtschelding van de afvalstoffenheffing, het AOW-tegoed of  bijzondere bijstand. Niet alle Rotterdammers die hier recht op hebben, maken gebruik van dit soort regelingen. Daarom is er van 23 tot en met 29 november de Week van het Extraatje010.

Tijdens deze week krijgen belangstellenden informatie en advies over financiële extraatjes én hulp bij het aanvragen ervan. De week begint met een gratis informatiemarkt in de Centrale Bibliotheek (bij Blaak). Daar kun je in gesprek gaan met organisaties om samen te bekijken waar je voor in aanmerking komt.

Deze informatiemarkt is ‘s ochtends op 23 november van 10.00 tot 12.00 uur en in de middag van 13.00 tot 15.00 uur in de Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110. Aanmelden kan door te bellen (gratis) naar 010 - 281 63 37. Bellen kan op maandag of donderdag tussen 9.00 en 13.00 uur. Of stuur een e-mail naar klantenservice@bibliotheek.rotterdam.nl. Geef aan of je in de ochtend of middag komt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant