V.l.n.r Leraar Marcel Hildering, Hans Herfkens, Juan Salcedo Alvarez, Paige Kemner, Lerares Samantha Booij.
V.l.n.r Leraar Marcel Hildering, Hans Herfkens, Juan Salcedo Alvarez, Paige Kemner, Lerares Samantha Booij.

Honderd procent score voor Cheo Go Kwan Taekwon-do

Algemeen 18 keer gelezen

Rotterdam - Met een deelnemersvlak van 323 deelnemers van 25 scholen is de Open Haaglanden elk jaar weer een waardig toernooi waar deelnemers het niveau van een NK neerzetten. Juan Salcedo Alvarez (7), Paige Kemner (12) en Hans Herfkens (12) van Taekwon-doschool Cheo Go Kwan uit Rotterdam wisten alle drie een prijs te bemachtigen. Hieronder kunt u het ingezonden verslag van een toptoernooi lezen.

‘Het was Juan zijn wedstrijddebuut en ondanks dat hij op het onderdeel Tuls helaas geen prijs haalde, wist hij dat helemaal goed te maken op het onderdeel sparren. Hij reageerde heel goed met mooie traptechnieken en wist 1ste te worden.

Voor Paige was het al een tijdje geleden dat ze op de mat heeft gestaan. Dit zorgde voor wat zenuwen die ze later moest overwinnen. Bij het onderdeel Tuls kwam ze de eerste ronde door, daarna werd ze uitgeschakeld. Dit maakte ze ruimschoots weer goed door bij het onderdeel sparren de 2de prijs te pakken.

De laatste deelnemer die Cheo Go Kwan vertegenwoordige was Hans. Hans is inmiddels een routinier en dit was goed te zien op de Open Haaglanden. Hij kwam maar liefst 4 rondes door op het onderdeel Tuls, maar strandde net in de finale met een 3-2 score. Toch heel goed gedaan, de 2de prijs behaald. Bij het onderdeel sparren pakte hij eveneens de 2de prijs.

Leraren Marcel Hildering en Samantha Booij zijn natuurlijk ontzettend trots op dit resultaat. Heb je interesse in Taekwon-do of ken je iemand die wellicht interesse heeft? Kijk dan voor meer informatie op http://www.cheogokwan.nl.’

Uit de krant