Afbeelding
Foto: Miss Grand Netherlands

Hannah Potuyt (23) wil als Miss Grand Netherlands strijden tegen oorlog en geweld

wo 2 mei 2018, 11:37 Algemeen 3 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

Op 18 maart 2018 was de casting van Miss Grand Netherlands. De winnares zal Nederland vertegenwoordigen in Myanmar tijdens de internationale verkiezing van Miss Grand International. Tijdens de casting werd Hannah Potuyt (23), woonachtig in Rotterdam, uitgekozen tot één van de finalisten. De visie van Miss Grand is om te strijden tegen oorlog en geweld.

Samen met 10 andere finalisten zet Hannah zich in voor een zelfgekozen project. Ze koos bewust om zich in te zetten voor Stichting Vluchteling. “Ik ben naar het hoofdkantoor gegaan om een gesprek aan te gaan en een video interview af te leggen. Daar heb ik gesproken over al het werk dat ze doen en hoe we kunnen helpen. Dat wil ik graag blijvend onder de aandacht brengen.” Op 16 juni wordt de Nacht van de Vluchteling georganiseerd. Een grote sponsorloop van 40km van de ene stad naar de ander. Het startschot zal middernacht worden afgevuurd.

“Onze finale voor Miss Grand Netherlands is op 17 juni 2018. Helaas kan ik dit jaar dus niet meelopen. Wel probeer ik zoveel mogelijk vrijwilligers en donaties op te halen. De volgende editie staat wel al in me agenda. Hopelijk loop ik dan ook mee als de nieuwe Miss Grand Netherlands 2018!” Hannah hoopt een langdurige samenwerking te bewerkstelligen tussen de organisatie van Miss Grand Netherlands en Stichting Vluchteling, zodat zij een constante bijdrage kunnen blijven leveren aan dit goed doel.

Uit de krant