Afbeelding
Foto: A. Pos

Leerlingen Coolibri Dance oefenen hard voor komende leerlingenvoorstelling.

Algemeen 99 keer gelezen


Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

De leerlingen van Coolibri Dance aan de Zestienhovensekade in Overschie, zijn al enthousiast aan het repeteren. 23 en 24 juni is het zover: de leerlingenvoorstelling Coolibri@the Oscars. Het gaan twee wervelende shows worden. Bijna alle leerlingen van de Coolibri dansen mee, kleuters, kids, tieners en volwassenen. Het worden shows met voor iedereen wat; o.a ballet, moderne dans en streetdance passeren de revue.

De choreografieen zijn speciaal voor deze shows gemaakt door het docententeam en geinspireerd door films. Vandaar de naam Coolibri@the Oscars. Oprichtster en eigenaresse Corien Guibal:’We zijn druk bezig met choreografieen instuderen en kostuums uitzoeken en passen. We hebben er super veel zin in!”

De Coolibri bestaat inmiddels 3 jaar en leerlingen hebben al eerder opgetreden. Maar dit jaar gaan ze voor het eerst naar een echt theater, namelijk In de Lugt in Overschie. Corien:”Ik gun de leerlingen de ervaring om op een echt podium te dansen. Dat is een geweldige ervaring die je anders niet meemaakt.”

Niet alleen de leerlingen treden op, maar ook professionele danseres en docente Rachel zal een duet dansen samen met haar klasgenoot van Codarts, hogeschool voor de kunsten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via het theater. https://www.indelugt.nl/product/coolibri-the-oscars/

Ouders en familieleden van leerlingen hebben momenteel voorrang. Na 1 juni gaat de rest van de kaarten in de vrije verkoop voor iedereen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant