deelnemers aan de Masterclass
deelnemers aan de Masterclass Foto: Rolf Versteeg

Modern schaduwtheater volgens Fabrizio Montecchi

Algemeen 160 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Droomtheater Rotterdam organiseert in samenwerking met de NVP-UNIMA, de Nederlandse vereniging van poppenspelers, een 5-daagse Masterclass Modern Schaduwtheater met een eindpresentatie op vrijdagavond 8 juni, 19.30 uur.
Modern schaduwtheater kenmerkt zich door het loslaten van de vaste verbinding tussen scherm, lichtbron en object zoals in het traditionele schaduwspel. In de Masterclass passeren verschillende lichtbronnen, schaduwprojecties voor en achter verschillende schermen, soorten schaduwpoppen en praktijkvoorbeelden de revue.
Deze 5-daagse Masterclass wordt gegeven door de Italiaanse schaduwtheater professional Fabrizio Montecchi van Teatro Gioco Vita uit Piacenza, Italië (60 km ten zuiden van Milaan) www.teatrogiocovita.it
Presentatie: 8 juni 2018, 19.30 uur
Locatie: Madein4Havens, Keilestraat 9, unit A, 3029BP Rotterdam. Kom je met de auto, neem de afslag Keileweg, 1e straat links Benjamin Franklinstraat en weer de eerste straat links de Keilestraat. Nummer 9 is aan de achterkant van de Keilestraat. Je komt er door het steegje links in te rijden en linksaf te gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant