Team Landveld uit Nederland op het EK te Dusseldorf.
Team Landveld uit Nederland op het EK te Dusseldorf.

Team Landveld neemt deel aan het EK kenpo karate in Düsseldorf.

Algemeen 441 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!


Afgelopen zaterdag is er een ploeg van Team Landveld afgereisd naar Düsseldorf in Duitsland om deel te nemen aan het EK (Europees Kampioenschap) Kenpo Karate. Naast verschillende Europese landen als Duitsland, België, Denemarken, Spanje, Griekenland en Ierland, waren er ook deelnemers van buiten Europa, als Amerika, Canada en Kenya.

De kinderen hebben zich maandenlang voorbereid en hebben allemaal flink getraind. Ze waren dan ook goed voorbereid. Toch waren ze erg zenuwachtig. De locatie was groot, er waren maar liefst 9 matten waar tegelijk onderdelen plaatsvonden en de tribune was goed gevuld met enthousiaste toeschouwers vanuit de hele wereld.

Op het EK waren er verschillende onderdelen waar aan deel te nemen was. Selfdefense, hier lieten ze verschillende zelfverdedigingstechnieken zien op je aanvallers, kata, creatieve kata en sparren. Team Landveld heeft onder de vlag van Nederland verschillende prijzen weten binnen te halen:

1e plaats, dus Europees kampioen:

Isaiah Neyda (selfdefense)
Blessing (sparren)

2e plaats:

Jens Hommes (creatieve kata)
Elijah Landveld (team fight)

3e plaats:

Zephaniah Landveld (sparren)
Lee-Fy Landveld (kenpo kata)
Maylee Neyda (creatieve kata)
Jacoline van der Vlis (creatieve kata)
Sandro Landveld (creatieve kata)
Team Fight (Jens, Isaiah en Lee-Fy)

Team Landveld is trots op iedereen! Moe, maar voldaan is iedereen zaterdagavond weer terug naar Nederland gekeerd. Veel tijd om uit te rusten is er niet, Team Landveld focust zich alweer op de volgende wedstrijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant