Team Cheo Go Kwan
Team Cheo Go Kwan Foto: N.v.t.

ITF Taekwon-do school Cheo Go Kwan scoort op Tjamie Open in Utrecht

Algemeen 103 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Afgelopen zondag 23 juni nam Cheo Go Kwan deel aan de Tjamie Open in Utrecht. Dit toernooi is vaak één van de afsluiters van het Taekwon-do wedstrijdseizoen en er waren deze keer 20 scholen vertegenwoordigd. Cheo Go Kwan eindigde 3de in het eindklassement.

De leerlingen van Samantha Booij (3de Dan) en Marcel Hildering (5de Dan) wisten állemaal in de prijzen te vallen. Bij het onderdeel Tuls – een demonstratie van een serie aaneengekoppelde technieken, zo goed mogelijk uitgevoerd en de basis van Taekwon-do – pakten Kevin Jagroep (21), Ky-Mani Klei (12), Mike van Eck (15), Juan Salcedo Alvarez (9) en debutant Kasper de Jong (19) allemaal overtuigend de 1ste plaats. De tweede plaats werd veroverd door Jeffrey van de Haterd (11) en Rayan Nagesar (22). Een ongelofelijk mooi resultaat op dit uiterst technische onderdeel.

Bij het onderdeel sparren is het de bedoeling dat men punten scoort op geoorloofde doelen. Dit is vergelijkbaar met licht contact kickboksen. Op dit onderdeel hebben Vice-Wereldkampioen (2017) Hans Herfkens (14) en Rayan Nagesar de gouden medaille weten te bemachtigen. Jeffrey van de Haterd, Kasper de Jong, Mike van Eck en Steven Meijer werden 2de. Kevin Jagroep en Noah Stift (19) zijn als 3de geëindigd in hun categorie.

Dankzij hun prestaties heeft Taekwon-do school Cheo Go Kwan zich als 3de geplaatst in het scholenklassement. Wederom een ongekende prestatie voor de club dat pas sinds april 2017 is opgericht. De vele talenten die trainen bij Cheo Go Kwan bieden een mooie toekomst aan.

Ben je ook geïnteresseerd in Taekwon-do en wil je graag trainen met internationale en nationale kampioenen, of wil je meer weten over Taekwon-do en Cheo Go Kwan? Kijk dan op www.cheogokwan.nl.

Uit de krant