Florien en Anna in Waai
Florien en Anna in Waai Foto: n.v.t.

Muziektheater met je dreumes

Algemeen 10 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan zelf een bericht met foto plaatsen via ‘Schrijf mee’ op onze site!

Op zondag 12 januari om 11:00 uur kun je samen met je dreumes naar het theater, want dan speelt SOIL de voorstelling Waai (1.5+) in het Maaspodium. Waai is een zintuigelijke voorstelling over twee vogels en Wind, waarin je mee kunt suizen, zwieren en wapperen op livemuziek. Voorafgaand aan de voorstelling kun je een fruitig ontbijtje boeken en als de voorstelling is afgelopen is iedereen welkom om lekker zelf op het podium te spelen en dansen.

Waai (1.5+)
Voel de wind in je gezicht op een wervelende tocht: suizen, zwieren en wapperen in een spannende zintuigelijke voorstelling. Wanneer Grote Vogel opeens verdwenen is proberen Kleine Vogel en Wind hem terug te vinden. Totdat ze ontdekken dat ze zelf ook kunnen vliegen. Al klapwiekend met hun armen, al stampend met hun voeten, als ruisend met de rok lukt het ze bijna om zelf op te stijgen. Waai gaat over het verlangen om op te stijgen en te zweven. Over vogels die kwijtraken en weer gevonden worden. Op prachtige livemuziek fladder je met ons mee en sla je zelf je vleugels uit.

Samen muziek ontdekken
In Waai leer je twee muzikaal contrasterende personages kennen: de een maakt ritmische, percussieve en staccato geluiden, en de ander juist ruisende en legato geluiden. Aan het eind van de voorstelling worden de kinderen uitgenodigd op het podium om vrij te spelen, te dansen en de instrumenten uit te proberen.

Praktische info
Titel: Waai (1.5+)
Door: SOIL
Aanvang: zondag 12 januari 11:00
Prijs: vanaf €8
Locatie: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam
Info & tickets: www.maaspodium.nl/waai

Uit de krant