Marcel Hildering en Samantha Booij, oprichters van Cheo Go Kwan
Marcel Hildering en Samantha Booij, oprichters van Cheo Go Kwan Foto: S. Booij

Taekwon-Do Vereniging Cheo Go Kwan verhuisd naar IJsselmonde

Algemeen 392 keer gelezen

Rotterdam - De afgelopen twee jaar zijn niet makkelijk geweest voor Cheo Go Kwan. Er is online les gegeven en buitentrainingen in park De Twee Heuvels met hier en daar de benodigde afstand. Sinds 19 mei heeft Taekwon-Do Vereniging Cheo Go Kwan haar intrek genomen in een sportzaal in IJsselmonde aan de Aalsdijk.

De Taekwon-Do vereniging is van de Guido Gezelleweg in Lombardijen verhuisd naar de Aalsdijk om in IJsselmonde verder te gaan met het aanbieden van de Koreaanse verdedigingskunst Taekwon-Do.

“Sport is altijd een belangrijk middel geweest in de strijd tegen Covid-19.”, aldus oprichters Marcel Hildering en Samantha Booij. “Naast dat beweging goed voor je gezondheid is, zijn wij met de vereniging erg actief gebleven om binding te houden met onze leden.” zegt Samantha. “Met succes, want niet alleen hebben we leden behouden, we hebben ook wat nieuwe leden mogen begroeten”.

“De zaal aan de Guido Gezelleweg was al een lange tijd te glad voor onze sport, waarbij we op blote voeten trainen.”, zegt Marcel. “Daarnaast hadden we de laatste periode dat we daar sportten, veel overlast van vandalisme.”. Samantha vult aan: “De vereniging vormt een veilige haven voor onze leerlingen. Zodra wij dat niet kunnen waarborgen, kijken we naar alternatieven. We zijn dan ook erg blij met onze nieuwe locatie!”.

In februari is Cheo Go Kwan verhuisd, maar er mocht toen nog niet binnen gesport worden. De versoepelingen (per 19 mei) op het vlak van sport waren dan ook heel welkom. Inmiddels is de Taekwon-Do school een week binnen aan het trainen en worden er nieuwe doelen gesteld. Samantha: “Het eerste wat nu op het programma staat is het zwarte band examen van één van onze leerlingen. Hier hebben we de afgelopen tijd veel aandacht aan besteed en het is fijn dat we het examen binnen kunnen afnemen.”. Marcel: “Omdat er nog geen publiek aanwezig mag zijn, zorgen wij dat de trainingsmaatjes van onze examenkandidaat via Zoom mee kunnen kijken. Zo kunnen ze hem toch steunen.”.

Wil je graag een gratis proefles Taekwon-Do en trainen met nationale en internationale kampioenen? Neem dan contact op via info@cheogokwan.nl of kijk op www.cheogokwan.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant