kralingseveer gezamenlijk aan de wandel
kralingseveer gezamenlijk aan de wandel Canva Pro

kralingseveer gezamenlijk aan de wandel

woensdag 15 mei 14:30 - 16:15

VitaMotionNow organiseert en begeleid wekelijks diverse wandel en beweeg activiteiten in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam. 

Met ingang van woensdagmiddag 3 augustus 14:30 uur, wordt er gestart met een wekelijks wandelinitiatief vanuit Kralingseveer met vertrek en eindpunt Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Elke volgende woensdagmiddag na de startdatum kan men aansluiten. 

Het doel is om zoveel mogelijk mensen uit Kralingseveer en omstreken wekelijks aan het wandelen te krijgen en vooral ook te houden, en hen zo de vele positieve effecten van bewegen op hun gezondheid te laten ervaren.

Denk hierbij aan een betere nachtrust, meer energie, betere ademhaling, je lekkerder in je vel voelen, conditie verbetering, daling van je bloeddruk, lagere en betere bloedsuikerwaarden, gewichtsverlies, het verkrijgen van soepelere spieren en afname van stress. 

Daarnaast ook een toename van je sociale contacten, wekelijks lekker sportief bezig zijn en ook nog eens veel plezier en gezelligheid ervaren

Na afloop is er de mogelijkheid om gezamenlijk een koffie of thee te drinken en nog even gezellig na te praten.  De wekelijkse wandeling wordt begeleid door een ervaren wandel & beweegcoach.

De 1e wandeling is altijd gratis en vrijblijvend. Daarna wordt er met een WandelStrippenkaart® systeem gewerkt.  

Meld je aan, doe lekker mee en ervaar dat wandelen & bewegen ook jouw motor van je gezondheid is! Je bent van harte welkom.

Aanmelden via: https://www.vitamotionnow.nl/gratis-kenningsmakingwandeling/

Informatie: 06-51406671 of ruud.goedkoop@ziggo.nl

Locatie