Stockfoto Politie Rotterdam
Stockfoto Politie Rotterdam

Steekpartij na ruzie in de rij bij de bakker, man van 57 aangehouden

Algemeen 1.420 keer gelezen

Rotterdam - De politie heeft een 57-jarige man aangehouden als verdachte van een steekpartij na een ruzie in de rij bij een bakker aan de Noordmolenstraat in het Oude Noorden. De man zou maandag 11 maart een 26-jarige man in de borst hebben gestoken na een woordenwisseling. Hij is afgelopen woensdag aangehouden.

De ruzie ontstond die maandag iets na 18.00 uur toen er een rij stond bij de bakker op de Noordmolenstraat. Het was extra druk vanwege de Ramadan. Er kwam een man de winkel binnen en er ontstond onenigheid tussen hem en het slachtoffer. 

Later liep het slachtoffer de winkel uit en werd hij opgewacht door de verdachte bij zijn auto. Hij liep met iets in zijn hand op het slachtoffer af en stak hem in zijn borst. Vervolgens ging hij ervandoor in de auto. De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht en is daar behandeld.

Er werd een onderzoek gestart aan de hand van camerabeelden, getuigen en ook het kenteken van de auto van de verdachte. De man stond gesignaleerd, maar meldde zich afgelopen woensdag zelf op het bureau waarna hij kon worden aangehouden. 

Het gaat om een 57-jarige man uit Rotterdam. Hij is donderdag 18 april voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit nog 14 dagen langer vast.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant