Het Natuurbehoudsfestival is dit jaar onderdeel van de campagne ‘Ontdek de Onderwaterschatten’. Foto: Diergaarde Blijdorp
Het Natuurbehoudsfestival is dit jaar onderdeel van de campagne ‘Ontdek de Onderwaterschatten’. Foto: Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp in teken van Natuurbehoudsfestival en Onderwaterschatten

Algemeen 694 keer gelezen

Rotterdam - Het hele pinksterweekend staat Diergaarde Blijdorp in het teken van het Natuurbehoudsfestival.
Van 18 t/m 20 mei draait alles om soortbehoud en natuurherstel. Dit jaar ligt de nadruk op biodiversiteit. Tijdens het festival is er voor iedereen wat te doen. Voor jong en oud zijn er activiteiten, verspreid over de hele dierentuin.


Laat je inspireren tijdens de Blijdorp (kids) colleges, luister naar de avonturen van de verzorgers of neem een kijkje achter de schermen in de botanische kassen. Daar krijg je tips hoe je eigen tuin kunt vergroenen en kunt bijdragen aan een gezonde leefomgeving. In dat kader krijgt ook Natuur Dichtbij een prominente plek in de zogenaamde Bijenvallei. En terwijl op het voorplein tal van toonaangevende (natuur)organisaties zich presenteren, kan er in de Rivièrahal geknutseld worden met de herbruikbare afvalmaterialen van SCRAP.

Het Natuurbehoudsfestival is dit jaar onderdeel van de campagne ‘Ontdek de Onderwaterschatten’. Tot en met 5 juli staat het leven in de oceanen centraal in Diergaarde Blijdorp. Het Natuurbehoudsfestival is een van de vele activiteiten die de dierentuin organiseert om de nieuwe missie en visie bij een zo groot mogelijk publiek over het voetlicht te brengen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant