De weg is dicht tussen het knooppunt Terbregseplein en afrit 26 Rotterdam Kralingen. Foto: Rijkswaterstaat
De weg is dicht tussen het knooppunt Terbregseplein en afrit 26 Rotterdam Kralingen. Foto: Rijkswaterstaat

A16 richting Rotterdam/Dordrecht deels dicht van 26-29 april

Algemeen 1.038 keer gelezen

Rotterdam - In verband met werkzaamheden is de A16 richting Dordrecht afgesloten van vrijdagavond 26 april 22.00 uur tot maandagochtend 29 april 06.00 uur. De weg is dicht tussen het knooppunt Terbregseplein en afrit 26 Rotterdam Kralingen.

In tegengestelde richting blijft de A16 open voor verkeer. In het Koningsdagweekend verwachten we in de regio extra drukte, omdat dan ook de snelweg A13 richting Rotterdam dicht is tussen Delft-zuid (afrit 10) en knooppunt Kleinpolderplein (Rotterdam). Plan uw route dus van tevoren en volg de omleidingen en adviesroutes. Omleidingsroutes worden aangegeven op gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg.

Verkeer vanuit Hoek van Holland op de A20 richting de A16 knooppunt Ridderkerk wordt vanaf knooppunt Kethelplein via de A4, knooppunt Benelux via de A15 omgeleid. Verkeer op de A20 richting Gouda kan gewoon doorrijden.

Verkeer vanaf de A4 kan via de A20 doorrijden naar Gouda. Of wordt vanaf knooppunt Kethelplein via de A4, knooppunt Benelux via de A15 omgeleid richting knooppunt Ridderkerk.

Verkeer vanuit Gouda richting de A16 knooppunt Ridderkerk wordt omgeleid via knooppunt Kethelplein, richting knooppunt Benelux en de A15.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant