Khalid ontving samen met zijn vrouw Fatiha een volledig verzorgde reis naar Mekka.
Khalid ontving samen met zijn vrouw Fatiha een volledig verzorgde reis naar Mekka.

Het Oude Westen verrast kickbokstrainer Khalid en zijn vrouw Fatiha met volledig verzorgde reis naar Mekka

Algemeen 2.360 keer gelezen

Rotterdam - Khalid Chennouf, voormalig kickbokskampioen en toegewijd trainer in het Oude Westen, is vrijdag 19 april door zijn sportschool en de lokale gemeenschap geëerd met een bijzondere verrassing. Als dank voor zijn jarenlange inzet om jongeren discipline bij te brengen en van de straat te houden, ontving Khalid samen met zijn vrouw Fatiha een volledig verzorgde reis naar Mekka.

Het eerbetoon vond plaats tijdens een feest in het Huis van de Wijk de Nieuwe Gaffel van wmo radar, de werkgever van Khalid. 

Khalid heeft zich na zijn sportcarrière gewijd aan het trainen van jongeren in de buurt. Zijn doel is om jongeren niet alleen fysieke training te bieden, maar ze ook discipline en respect bij te brengen, waarden die hij essentieel acht voor hun persoonlijke ontwikkeling. Thaiboksen gebruikt hij als middel om jongeren van de straat te houden en een positieve rolmodel te bieden.

Gerespecteerd

Zijn inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven; Khalid is een gerespecteerd figuur in zijn gemeenschap. Zijn werk met de jeugd heeft hem verschillende lokale onderscheidingen opgeleverd, waaronder mogelijk de ‘Be A Nelson Award’, die individuen eert die significant bijdragen aan sociale verandering door middel van gemeenschapswerk en leiderschap. Deze erkenning benadrukt zijn invloed en toewijding aan het verbeteren van levens door middel van sport en mentorship.

Dankbaarheid

Het cadeau in de vorm van deze reis is een symbool van dankbaarheid van de vele mensen wiens levens Khalid positief heeft beïnvloed. Leden van de gym, collega’s, ondernemers op de West-Kruiskade en buurtbewoners hebben samen deze reis mogelijk gemaakt. Ze hebben samen maar liefst 4500 euro ingezameld. Zelfs mensen die het niet breed hebben, waar Khalid zich altijd voor inzet dat ze alsnog kunnen bewegen en sport als middel kunnen gebruiken hebben een schenking gedaan. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant