Enkele wegen waaronder Hofplein en Coolsingel in het centrum zijn vanwege de bekerfinale op zondag 21 april vanaf 19.00 uur afgesloten. Foto: Guido Pijper
Enkele wegen waaronder Hofplein en Coolsingel in het centrum zijn vanwege de bekerfinale op zondag 21 april vanaf 19.00 uur afgesloten. Foto: Guido Pijper

Let op: Hofplein en Coolsingel afgesloten vanwege bekerfinale in de Kuip

Algemeen 14.771 keer gelezen

Rotterdam - Vanwege de bekerfinale in de Kuip zijn zondag vanaf 19.00 uur onder andere het Hofplein en de Coolsingel afgesloten. Bij winst voor Feyenoord volgt maandag een huldiging op de Binnenrotte, waarbij een aantal omliggende straten dicht is.

De volgende wegen in het centrum zijn vanwege de bekerfinale op zondag 21 april vanaf 19.00 uur afgesloten: Hofplein (ook voor trams), Coolsingel, Kruising Meent - Aert van Nestraat en de Meent vanaf de Botersloot.

De exacte eindtijd zondagavond is niet bekend. Dit hangt mede af van het verloop van de wedstrijd. 

Alleen bij winst Feyenoord: Wat is er dicht op maandag 22 april, van 08.00 tot 15.30 uur?

Vanwege de huldiging op de Binnenrotte zijn de volgende straten in het centrum afgesloten: Meent tussen Coolsingel en Botersloot, Haagseveer vanaf Raamplein, Lombardkade tussen Oppert en Binnenrotte inclusief St. Jacobsbrug, Zijstraten tussen Binnenrotte en Botersloot, Bagijnestraat.

De RET stopt niet met de metro, tram en bus bij halte Blaak vanaf 09.30 uur tot naar verwachting 14.30 uur.

De NS stopt wel op station Blaak, de verbinding naar de metro wordt afgesloten na 09.30 uur. De uitgang is aan de overzijde van de Blaak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant