Een traumahelikopter ter assistentie van het ambulancepersoneel na de aanrijding. Foto: AS Media
Een traumahelikopter ter assistentie van het ambulancepersoneel na de aanrijding. Foto: AS Media

Politie roept hulp in bij zoektocht naar automobilist die met hoge snelheid fietser schepte en er vandoor ging

Algemeen 10.558 keer gelezen

Rotterdam - De politie is nog steeds op zoek naar de automobilist die zondag in Noord op hoge snelheid van achteren een fietser aanreed en er daarna vandaar ging. Alle hulp van het publiek is welkom.

Zondag 4 juni om 19.50 uur reed een auto een fietser aan op de Noorderbocht in Rotterdam-Noord. De fietser raakte hierbij zwaargewond. De bestuurder van de auto ging er na het ongeluk vandoor zonder zich bekend te maken. De politie doet onderzoek en is op zoek naar de bestuurder, maar ook naar getuigen en beelden.

Zondagavond reden zowel fietser als auto vanaf het CBR terrein in de richting van de Gordelweg. Op de brug over de A20, de Noorderbocht, benaderde de auto de fietser van achteren en is met de voorzijde van de auto tegen de achterkant van de fiets gereden. Volgens getuigen gebeurde dit op hoge snelheid. De auto is vervolgens weggereden in de richting van de Gordelweg. De fietser, een 63-jarige man uit Rotterdam, heeft hierbij ernstig letsel opgelopen.

De politie doet onderzoek om de identiteit van de bestuurder te achterhalen. Daarvoor komt zij graag in contact met getuigen en met mensen die beelden hebben van de omgeving Noorderbocht/Gordelweg op zondag 4 juni tussen 19.30 en 20.30 uur ’s avonds.

Mensen met informatie of beelden kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant