Je wordt meteen ondergedompeld in het kersterige sfeertje.
Je wordt meteen ondergedompeld in het kersterige sfeertje.

Magische kerst bij Intratuin Rhoon

Algemeen 1.027 keer gelezen

Regio - Sinds 22 oktober is de magische  kerstshow in Intratuin Rhoon geopend. Kom langs en laat je verwonderen. Als je de entree inloopt dan kun je er niet omheen. Een grande Kersthuis staat te pronken in de hal. Je wordt meteen ondergedompeld in het kersterige sfeertje terwijl de berenband zijn muziek laat horen.

Via het bomenbos en de guirlandes kom je terecht bij de minidorpen. Ook dit jaar zijn er  weer grootse presentaties bij Intratuin Rhoon. Speur naar de Hollandse dorpjes tussen de bergen en bomen. Je raakt niet uitgekeken! Verderop staat de bekende Sprookjesboom van de Efteling met 4 kabouters eromheen. De kleintjes zullen hun ogen uitkijken. Door middel van een knop kunnen zij de boom verhalen laten vertellen. Om deze presentatie vind je vanzelfsprekend de bekende huisjes van de Efteling. 

Of je nu op zoek bent naar Lemax, LuVille of liever voorkeur geeft aan ons eigen Intratuin merk, je vindt het bij Intratuin Rhoon. Uiteraard mag de wensvijver niet ontbreken. Nieuw dit jaar is dat we thema’s terug hebben laten komen in de minidorpen, zoals bijvoorbeeld het mierzoete ‘Candy Cane’-dorp met daarboven ook nog een wolk met minidorpje erop!

Als je voorbij de minidorpen loopt zijn de 8 kerstbomen van Twinkly niet te missen. Betoverende verlichting waarbij je via een app diverse kleurenpaletten kunt laten afspelen. Creëer je eigen lichtshow in de huiskamer, tuin of aan het huis. Maar ook voor warm licht, helderwit of bont gekleurd kun je op de verlichtingsafdeling terecht.

Als je verder in de winkel de kerstafdeling nadert word je omringd door duizenden kolibries zwevend in de lucht. Je staat meteen in het thema ‘Natural Treasures’. De natuur én groen is al een aantal jaar niet meer weg te denken uit de kerstdecoratietrends. Je ruikt het bos bij het zien van de vele bosdiertjes en alle natuurlijke materialen. Vervolgens kom je in een ruimte waar alle kerstballen en alle andere kerstdecoratie mooi op kleur gesorteerd zijn, zodat jij gemakkelijk kunt shoppen. Daarna kun je je laten inspireren in de verschillende stijlkamers. Zo is er een combinatie van de thema’s ‘Candy Cane’ en ‘Shop till you drop’. ‘Warm Memories’, een thema met veel zwart en goud. Maar ook thema ‘Clear mindset’ mag niet ontbreken net als ‘Baby’s eerste Kerst’.
Ook shop je alles voor een prachtige tafelaankleding. Tafelkleden, -lopers, servies, kandelaren en ook hele luxe waxinelichthouders op voet. Dat wordt zeker genieten tijdens het kerstdiner!
Ben je moe van geworden van al dat Verwonderen‘? Strijk dan lekker neer in restaurant de Proeftuin! Verwen jezelf met een heerlijke herfstspecial om bij te komen. En onthoud: op 3 november is er een Xmas Kortingsdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant