Pakjesboot 12.
Pakjesboot 12.

Sinterklaas meert Pakjesboot 12 (de échte) aan bij Het Witte Huis

Algemeen 3.526 keer gelezen

Rotterdam - De enige echte Pakjesboot 12 van Sinterklaas komt van woensdag 24 tot en met zondag 28 november naar Rotterdam. De stoomboot meert aan bij het Mariniersmuseum, aan de voet van Het Witte Huis. Je kunt de boot bezoeken en iedereen die aan boord gaat, krijgt ook een cadeau van de Sint.

Vorig jaar was een bezoek aan de Pakjesboot vanwege alle maatregelen niet mogelijk. Maar dit jaar wél. Sinterklaas heeft alle kinderen gemist en nodigt ze van harte uit om aan boord te komen van zijn stoomboot. Op de gezellig versierde boot zijn de Pieten druk bezig en is er van alles te doen voor kinderen. 

Een bezoek aan de Pakjesboot is mogelijk van woensdag 24 tot en met zondag 28 november. De kaartjes zijn inclusie een bezoek aan het Mariniersmuseum. Reserveren is verplicht en kan via www.mariniersmuseum.nl/nl/Sinterklaas. Een reservering voor de Pakjesboot is alleen geldig voor een bezoek aan de Pakjesboot op de gereserveerde datum. Tijdens de Pakjesbootdagen zijn er beperkt tijdsloten beschikbaar voor het Mariniersmuseum. Maar de kaartjes voor het museum blijven geldig t/m 9 maart 2022. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant