Afbeelding

Fraaie zeges voor twee teams Badminton Rhoon

Algemeen 99 keer gelezen

Zowel Team 1 als Team 2 van de badmintonvereniging BCN Rhoon was afgelopen weekeinde succesvol.

Rhoon - Team 1, bestaande uit Ans, Marijke, Chris en invaller Ewoud, speelde in de Hoeksche Waard Competitie tegen VTO Cromstrijen. Halverwege na vier dubbel partijen was de stand, dankzij de heren, nog in evenwicht 2-2. De daarop volgende gemengde dubbels werden alle winnend door de thuisploeg afgesloten. Een klinkende 6-2 overwinning als gevolg.

Ook bij Team 2 kon worden gejuicht. De laatste partij uit de competitie tegen BSM uit Maasdam stond op het programma. Team 2 bestaat uit zes leden: Maria, Tamara, Vicky, Ronald, Charlie en Peter. Echt moeilijk heeft dit team het deze avond niet gehad getuige de 8-0 zege. Wel moesten er nog twee driesetters gespeeld te worden maar ook deze werden door de thuisploeg winnend afgesloten. Hoewel de competitie nog niet in zijn geheel ten einde is lijkt een tweede plaats in de eindstand haalbaar. Een keurig en sportief zeer verdienstelijk resultaat. Na afloop van de wedstrijden werd met de tegenstanders nog een glaasje gedronken onder het genot van een hapje.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant