Onze vestiging aan de Aploniastraat 14-18 in Rotterdam
Onze vestiging aan de Aploniastraat 14-18 in Rotterdam Foto: Orange Motors

The Big Event bij Opel-dealer Orange Motors Rotterdam

Algemeen 299 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Opel dealer Orange Motors Rotterdam maakt het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 5 tot en met 15 september, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van de huidige auto. Naast de extra inruilwaarde krijgt één ieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor € 250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

“The Big Event strijkt september 2018 weer in Rotterdam en omgeving neer”, vertelt Ed van Werkhoven, salesmanager Orange Motors Rotterdam. “Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom aan de Aploniastraat in Rotterdam-Charlois.” Via www.orangemotors.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 5 tot en met 15 september verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Orange Motors Rotterdam inruilen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Opel bedrijfswagens genieten als extra ook nog van 5 jaar financiering tegen 0% rente.

Ed van Werkhoven “Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar! Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot, die geen €2.000,-, maar zelfs €4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om hier voor in aanmerking te komen dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.orangemotors.nl

Voor de € 500,- brandstof verstrekt Orange Motors aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant