Naeeda Aurangzeb
Naeeda Aurangzeb Merlijn Doomernik

365 DAGEN IK | Naeeda Aurangzeb

donderdag 23 mei 2024 20:30 tot 22:00

‘Borsten bedekken, borsten iets meer tonen. Mannen in de ogen aankijken, de blik neerslaan. Bitch; je sprak de politicus tegen. En je leidinggevende. En je man. Zo doen wij dat hier niet. Wees blij dat je hier woont. In ons land.’ 

In 365 DAGEN IK geeft journalist, presentator en schrijver Naeeda Aurangzeb ons een kijkje in haar leven. Toen ze drie was, verhuisde ze vanuit Pakistan naar Nederland. #metoo, protesten tegen de verplichte hoofddoek, institutioneel racisme. Voor Aurangzeb zijn het geen headlines uit de kranten, maar doorleefde onderwerpen.   Voor haar boeken 365 dagen Nederlander en Hé, lekker ding - 365 dagen vrouw verzamelde ze geestig-gênante anekdotes over wat ze als Nederlander van kleur en als vrouw meemaakt.  In de theaterspecial 365 DAGEN IK neemt ze ons mee in wat deze met háár doen, gelardeerd met een flinke dosis humor.

Meer informatie en kaarten via www.studiodebakkerij.nl

Locatie